Discgolf

Frisbeegolf, som flere steder også er kjent som discgolf. er et av de mest voksende sportsgrenene i Norge. Frisbeegolfen er en utbredt sport for både unge og eldre.

Kom i gang med Discgolf

Til discgolf trenger dere discs/frisbees for å spille. Reglene minner mye om den vanlige og tradisjonelle golf. I stedet for å treffe hullet i jordet med en ball, skal man ved frisbeegolf treffe en kurv med kjetting på et stativ med frisbees. Til en bane kan det brukes 9 eller 18 kurver. En discgolf bane er oftest i et terreng med trær, busker eller bakker som blir brukt som hindre for å treffe kurven. Med de samme reglene som ved golf gjelder det om å treffe frisbeegolfkurvene med så få kast som mulig. Dere kan finne reglene til discgolf her.

Hos Jisport selger vi flere forskjellige discgolf startsett. Dere kan f.eks se dette flotte PDGA* frisbeegolfsettet med 3 disc her.

Hvis dere ønsker å lage en bane selv har vi flere forkjellige pakker å tilby. Kurvene våre er robuste og tåler både vær og vind. Det finnes flere frisbeegolf- baner rundt omkring i Norge og her kan dere finne oversikten.

Frisbeegolf kan brukes i flere sammenhenger, på skolen, idrett, foreninger eller til hjemmebruk. Frisbeegolf startede i 1960'erne og er siden da bare blitt mer og mer populært i hele verden.

*PDGA står for Professional Disc Golf Association