Friidrett på skolen er både morsomt og utfordrende for elevene. Det finnes mange forskjellige grener innenfor friidrett. Noen elever liker å hoppe høyt, andre liker å hoppe langt, noen vil gjerne utfordres på løpeteknikkene deres, mens andre elsker å utfordre seg selv med kasteteknikken. Mulighetene er som sakt mange og nå er det bare med at finne det friidrettsutstyret som passer til den ønskede disiplin.

Friidrett i skolen
Høydehopp
Når det skal konkurreres i høydehopp har man bruk for forskjellig friidrettsutstyr.
Få fart på skoleelevene

Hos Ji Sport synes vi det er viktig at det bliver tenkt på bevegelse i elevenes hverdag. Bevegelse kan skje på mange forskjellige måter, men friidrett mener vi at er et godt bud på hvordan man skaper en artig og annerledes idrettstime. Friidrett er en mangeartet sportsgren og derfor vil det være mulig å finne forskjellige grener til forskjellige typer av skoleelever.

Hos Ji Sport har vi et bredt utvalg av utstyr til sporten som kan hjelpe med å holde styr på regelsettet eller selve utførelsen av øvelsen. Når der skal konkurreres i 1000-meter-løp kan det være praktisk med en stoppeklokke så elevene ved hvor raskt de kan løpe distansen. Under denne kategorien finner du også mye annet spennende og artig utstyr som kan være med til at gjøre undervisningen litt morsommere.

Høydehopp er en av de klassiske disiplinene innenfor friidrett. Alle kan være med på å utføre denne øvelsen da man kan justere høyden og se hvor høyt man kan hoppe.

Vi har alt det utstyret som er nødvendig for å komme i gang. Det er viktig at det er styr på sikkerheten når det konkurreres i høydehopp. Når elevene skal lande etter hoppet er det en god idé å ha et ordentlig underlag å lande på. Vi har noen gode høydehoppmatter som gjør det litt ekstra komfortabelt å lande.

Et høydehoppstativ er et av de viktigste redskapene å anskaffe seg til denne disiplinen da de støtter høydehoppstangen. Vi har begge typer av utstyret da vi ønsker at hjelpe skolene i gang med denne aktiviteten. Har dere bruk for et vinnerpodium til å vise hvem vinneren av konkurransen er? Det er alltid gøy å delta i forskjellige disipliner. Å bli feiret er noe som kan øke motivasjonen til elevene.

Noen elever vil konkurrere i disipliner hvor det gjelder om å være den kjappeste. Her kan 1000-meter-løp være et godt bud på hvordan dere får satt fart over feltet på disse elevene. Det finnes mange grenen innenfor løp. Elevene kan også konkurrere i hekkeløp da det er en artig og utfordrende konkurranse. Det handler om å være rask og samtidig koordinere kroppen til å løpe og hoppe på samme tid.

Vi har et bredt utvalg av skolehekker og de kan fås i både vanlig størrelse og i en miniutgave, så selv de minste elevene kan konkurrere i denne disiplinen. Løpeidrett består av forskjellige konkurranser og til noen av dem kan det være en god idé å bruke startklosser. De hjelper med å holde føttene på plass før startskuddet går. Har dere bruk for en start- og slutlinje? Vi har noen smarte og gode bånd til dette formålet. Du finner masse tilbehør til løp under kategorien løpeidrett. Så slipp fantasien løs og gå på oppdagelse i vår fantastiske friidrettsunivers. Har du spørsmål til produktene kan du alltid kontakte oss på telefon 32 81 11 04 eller sende oss en e-post til info@jisport.no så hjelper vi deg.