Kikk i kategoriene og finn den volleyballen som passer til dere. Bredt utvalg av forskjellige volleyballer. Det er mange forskjellige slags, med forskjellig vekt og mykhet. Er du i tvil så kontakt vår kundeservice på 32811104.
Volleyball er en morsom sportsgren som alle kan være med på. Skal elevene dine kastes ut i denne idrettsgrenen så krever det at det er styr på valget av ball. Det er nemlig ikke bare bare når det kommer til hvilken ball dere skal spille med. Det er helt okay å stille krav når du skal kjøpe en volleyball eller beachvolleyball. En ball av god kvalitet har altså stor betydning for spillet og det er uansett om du spiller innendørs i hallen eller beachvolley på stranden.

Velg en volleyball i god kvalitet

1-2-3 hvilket lag er det beste laget? Det kan dere finne ut av nå, men det krever en ball i en god kvalitet. Ballen har nemlig større betydning for spillet enn man skulle tro. Det skal være behagelig å spille med volleyballen. Vær oppmerksom på at det finnes forskjellige kvaliteter på volleyballer. Materialet som ballen er fremstilt av har nemlig en stor betydning for hvor slitesterk den er.

Volleyball kan spilles innenfor i hallen, men det kan også spilles utenfor. Utendørs volleyball spilles oftest i sand og kaldes derfor for beachvolley. Det er virkelig en herlig måte å få litt mosjon på. Spiller du beachvolley er det avgjørende at den ballen som du spiller med er slitesterk. Berøringen med sandet gjør nemlig at ballens levetid forkortes og derfor er det viktig at ballen er produsert i et slitesterkt materiale. Beachvolleyballe skal gjerne være vannavvisende.

Stort utvalg av Mikasa baller

Mikasa er et kjent kvalitetsmerke som gjennom årene har vært med på å prege kvaliteten av volleyballer, basketballer, fotballer og håndballer. Mikasa har formådd å oppfylle de forskjellige krav og behov hos brukerne. Flere av Mikasa ballene er godkjent av FIVB (Det Internasjonale Volleyball Forbund), og ballene blir brukt til prestigefylte begivenheter som OL og andre store internasjonale begivenheter.

Hos Ji Sport finner du et stort utvalg av volleyballer fra blant annet Mikasa. Vi forhandler kun det beste og derfor har vi et stort utvalg av kvalitetsballer. Ballene fra Mikasa fås i forskjellige prisklasser, størrelser og farger. Mikasa har tatt høyde for de små. Det er nemlig mulig å kjøpe kvalitetsballer til voksne og barn. Uansett størrelsen på spilleren er det behov for en god ball.

Bruk for mer enn én ball

Hos Ji sport ved vi godt at det kan være behov for flere baller. Derfor har vi sammensatt noen praktiske pakker til skolen eller sportsklubben din. Til ballpakkene medfølger det en bag så du lett kan ta ballene med deg til kamp. Står du med mindre barn eller nybegynnere som skal lære spillet? Så kan vi anbefale deg vår Gala Soft 170 pakke. Pakken består av gode og myke baller som er perfekt til barna. Ballene er laget i et mykt materiale som gjør at de ikke blir redde for ballen. De myke ballene er også enormt fargerike så de appellerer til barnas sanser.

Har du bruk for en ballpakke til de større barna så kan vi anbefale deg vår Midas Super Light. Det medfølger 5 Midas Youth Line baller og en bag i pakken. Midas Youth Line er en volleyball til skolebruk. Den er helt perfekt til kidsvolleyball eller skolevolley da det er en myk ball.