Skal elevene dine prøve noe nytt og ønsker du å introdusere dem for en virkelig gøyal sport? Så kan vi varmt anbefale deg å se litt nærmere på innebandy. Det er et morsomt spill som ikke krever en masse før dere kan gå i gang med å spille. På webshoppen vår dere finner alt fra køller, baller, pucker til innebandy- og hockeymål. Så gå endelig på oppdagelse her på siden.

Kom godt i gang med en innebandypakke

Det er noen grunnleggende elementer som er nødvendige når dere skal i gang med innebandy. Du skal ha overblikk over reglene og så skal der være styr på utstyret til spillet. Hos Ji Sport kan vi være behjelpelige med at få styr på alt fra mål, knebeskyttere, baller og innebandykøller til hjelmer.

Innebandy er en morsom sport som alle kan være med på. Innebandy spilles ved at elevene inndeles i to lag og som utgangspunkt er der 5 markspillere og 1 keeper på hvert lag. For å spille trenger dere noen innebandy køller og innebandyballer. Men ønsker du at gjøre spillet ekstra kult for elevene dine kan du kikke nærmere på utvalget vårt av tilbehør til innebandy. Hos Ji Sport finner du også innebandy pakker som gjør det lettere å starte med å spille. En av våre innebandypakker inneholder blant annet 2x sammenleggbare innebandymål, 12 stk. innebandykøller, 6 stk. innebandyballer. Denne pakken er lett å ta med seg og derfor kan dere spille innebandy både inne og ute når været er til det.

Ingen innebandy uten et mål

Når dere skal spille har dere bruk for noen mål. Innebandymålene er noe annerledes enn fotball- og håndballmål. Vi har et stort utvalg av innebandymål i forskjellige størrelser så både små og store kan spille. Skal elevene øve seg på å skyte mål kan skuddtreningsnettet vårt være tingen. Det er både morsomt og utfordrende for dem. Hos Ji Sport kan dere tilkjøpe et ekstra nett til målet deres.

Hvis du synes dette høres ut som den neste aktiviteten dere vil kaste dere ut i så kan du lese mye mer om produktene våre på webshoppen eller kontakte oss på telefon 32 81 11 04 hvis du har spørsmål.