Om oss

Ji sport er et veletablert handelsfirma som selger sportsrekvisitter til skoler, institusjoner, klubber, firmaer og private. Vårt produktprogram understøttes av et tett samarbeide med noen av verdens største produsenter og leverandører av sportsutstyr.

En av de mange fordelene ved å handle med Ji sport er at vi kan levere alt og til alle, fra litt øvede til elite. Ut over det tilbyr vi nye sterke produkter der forhøyer brukenes spille- og lekeglede. Vi prøver konstant å fornye oss med nye produkter, der kan være til inspirasjon og danne grobunn for kreativitet og nytenkning.

Ji sport har siden starten i 1996 konsentreret seg om å finne presis de produkter skolene, firmaene og klubbene ønsker. Dette har vi gjort gjennom flere tusen møter med kunder over hele Skandinavia, hvor vi er blitt oppmerksomme på hvilke produkter som egner seg til de forskjellige sportsgrener. Denne viden har vi fått av de forskjellige lærere, elever, trenere, innkjøps- og sponsoransvarlige, som for oss naturligvis er spesiallistene vi skylder våres suksess.

Visjon og målsetting:

SKANDINAVIAS HURTIGSTE PROBLEMFRI UNIKE KVALITETS LEVERINGER!

Ji sport har gjennom sin internasjonale ekspansjon oppnådd at vi kan selge kvalitetsprodukter til vesentlig bedre priser enn store deler af konkurrentene. Våres stordriftsfordeler har ennvidere medført at Ji sport i dag har et 1.700 kvm. hovedlager som er plassert i Danmark. Det store lager har sammen med markedets beste tilbud medvirket til at vi er kommet mye tettere på våres målsetning, velvidende at dette er en proses som vil fortsette i en evighet.