Oppblåsbar mini fotballbane

Produktnummer: E10-812

Pris ekskl. mva

11 900,00 kr

Pris inkl. mva

14 875,00 kr

Oppblåsbar mini fotballbane

Oppblåsbar mini fotballbane

Oppdag den ultimate løsningen for spennende og trygg fotballlek - vår oppblåsbare mini fotballbane. Med dimensjoner på 7 meter i lengden, 5 meter i bredden og en høyde på 0,4 meter, er denne banen ideelt designet for bruk på skoler, barnehager og mindre idrettsområder. Laget av slitesterkt materiale, garanterer denne fotballbanen langvarig holdbarhet, selv under intens bruk. Dens robusthet gjør den til en pålitelig investering for enhver utdanningsinstitusjon eller idrettsklubb.

Den enkle og raske oppblåsningen med den medfølgende pumpen sikrer at banen er klar til bruk på kort tid, noe som er essensielt for travle lærere og trenere. Når leken er over, kan banen enkelt pakkes ned og oppbevares, noe som sparer verdifull plass. Denne mini fotballbanen er et utmerket tillegg til ethvert utvalg av idrettsutstyr, kombinerer holdbarhet, sikkerhet og allsidighet. Dens brukervennlige design, lette oppsett og enkle oppbevaring gjør den til en ideell løsning for ethvert læringsmiljø.

"Lillebror" til større modeller Som den mindre versjonen av våre større oppblåsbare fotballbaner, tilbyr denne fotballbanen de samme fordelene og funksjonene, men i et format tilpasset de mindre barna. Dette gjør den til et perfekt valg for steder med begrenset plass eller som et sikrere alternativ for de yngste spillerne. Trenger du en oppblåsbar fotballbane for større barn og voksne? Se våre store oppblåsbare fotballbaner her.

Obs! Ekstra frakt tilkommer dette produktet.