Dodgeball kanonball

Varenummer: E20-118 Kategorier: , , , , ,

129 kr (161,25 kr inkl. mva.)

Bulk Product Offers

Min BuyMax BuyOffer
0 stk. - 129 NOK Fixed Price

Dodgeball kanonball

Skumkanonball fra COG med ekstra sterkt grep.
Ø: 18 cm

Opplev det ultimate utstyret for kanonball med COG’s Dodgeball kanonball, kan kun kjøpes hos Ji Sport. Denne skumballen er nøye designet for å maksimere spilleglede, sikkerhet og ytelse.

Produktegenskaper:

Ekstra sterkt grep: Sikrer et fast og kontrollerbart grep gjennom hele spillet. Ideell størrelse: Med en diameter på 18 cm er ballen perfekt for høvdingebold. Mykt skummateriale: Reduserer risikoen for skader og sikrer en trygg spillopplevelse. Passer for alle nivåer: Fra nybegynnere til erfarne spillere. Holdbarhet: Laget av robust materiale for langvarig bruk.

Kanonball – Målet med spillet :

Målet: Eliminere alle spillere på motstanderlaget ved å kaste eller gripe ballen. Spilleregler: Når en spiller blir truffet (“dør”), må spilleren gå til sitt høvdingfelt. Eliminerte spillere kan fortsatt prøve å kaste motstandernes markspillere fra høvdingfeltet. Spillet fortsetter til alle markspillere på et lag er “døde”, hvorpå høvdingreglene trer i kraft. Kampen avsluttes når en høvding blir truffet eller grepet ut.

COG’s Dodgeball kanonball er uten tvil det beste valget for skoler som ønsker å engasjere seg i kanonball med kvalitetsutstyr. Denne skumballen er spesielt designet for å møte kravene i skoleidrett, der sikkerhet, holdbarhet og funksjonalitet er i fokus.