Stort utvalg av fargerike hoppetau

Er du på utkikk etter et nytt hoppetau, så har vi hos JiSport et bredt utvalg. Vi har sørget for at det er et tau for enhver idrettsutøver. Drømmer du om at ditt nye hoppetau skal ha et håndtak, eller vil du heller ha et tau? Mulighetene er mange, så utforsk gjerne og finn ditt nye tau hos oss. Det kan også være at du handler inn til en skole, idrettsforening eller noe helt annet, og derfor er det også mulig å kjøpe en pakke med flere hoppetau. Tauene fås i ulike farger, lengder og materialer. Trenger du veiledning til kjøp av ditt nye hoppetau, er du alltid velkommen til å kontakte kundeservice, som står klar til å hjelpe deg.

Hoppetau for friminuttene

Bruk hoppetauet i friminuttet og skap morsomme øyeblikk for elevene dine. Det er sunt å komme ut og få litt frisk luft, og med hoppetauet kan du samtidig kombinere det med mosjon. Både gutter og jenter kan delta i denne utfordrende, men morsomme aktiviteten. Det finnes mange forskjellige øvelser og leker du kan bruke sammen med hoppetauet. En morsom aktivitet som både store og små kan delta i, er "græsset gror". Leken går ut på at to personer holder et hoppetau strukket langs bakken. Nå gjelder det å hoppe over tauet. For hver gang heves det litt.

Jumping rope

Å bruke et hoppetau er både morsomt og gir deg samtidig mye mosjon. Du kan bruke det alene, eller du kan bruke det sammen med vennene dine. Å hoppe tau er en idrett som kan dyrkes av alle. Har du lyst til å få elevene dine til å prøve en morsom og annerledes aktivitet i gymtimen, kan vi varmt anbefale deg å prøve det. Er du på utkikk etter et tau som kan brukes til å hoppe tau, er vårt FIG gymnastikktau et godkjent konkurranse tau/hoppetau. Det har en lengde på 300 cm og veier bare 165 g. Det kan derfor brukes av både barn og voksne. Utforsk våre produkter og finn det tauet som passer best for deres behov. Her på siden finner du hoppetau produsert i ulike materialer. Har du spørsmål om hva du skal velge? Ta kontakt med vår hjelpsomme kundeservice, som kan hjelpe deg med å finne det rette tauet.