Vision Mission fotball – FIFA Basic

Varenummer: A01-036 Kategorier: , ,

219 kr

Nullstill

Bulk Product Offers

Min BuyMax BuyOffer
0 stk. - 219 NOK Fixed Price

Vision Mission fotball: En FIFA Basic approved fotball

FIFA Basic godkjenning for grunnleggende Kvalitet

Vision Mission fotballen er FIFA basic approved, noe som indikerer at den oppfyller visse krav til ytelse, nøyaktighet, sikkerhet og holdbarhet. Denne godkjenningen sikrer at fotballen er egnet for bruk på alle nivåer av spillet, samtidig som den beholder en overkommelig pris. Håndlaget og limt design bidrar til forbedret vanntetthet og forlenget levetid.

Standarder for ytelse og holdbarhet

Med FIFA Basic-godkjenningen møter Vision Mission fotballen de fastsatte minimumskravene som garanterer en grunnleggende standard for fotballspill. Dette inkluderer aspekter av spillets kvalitet som presisjon og holdbarhet, som er viktige for fotballspill på ethvert nivå.

Hybridteknologi for forbedret levetid

Fotballen er fremstilt med en hybridteknologi, noe som innebærer en kombinasjon av sying og liming av panelene. Dette designvalget reduserer ballens vannopptak og forlenger dens levetid, sammenlignet med tradisjonelle fotballer.

Tilpasningsmuligheter og størrelser

For bestillinger på 50 baller eller mer tilbyr vi tillegg av klubbens logo uten ekstra kostnad, noe som gir en mulighet til å tilpasse ballene til deres spesifikke behov. Vision Mission fotballen er tilgjengelig i størrelsene 4 og 5, noe som gir fleksibilitet i valget av den mest passende ballstørrelsen. Vurderer dere å få klubbens logo på ballene, bør dere bestille i god tid.

Vision Mission fotballen er et praktisk valg for klubber og andre organisasjoner som søker en holdbar og pålitelig fotball. Med dens FIFA Basic-godkjenning og tilpasningsmuligheter, er den designet for å møte grunnleggende behov.