Four Square boldpakke

Varenummer: E50-409 Kategorier: ,

314 kr (392,50 kr inkl. mva.)

Bulk Product Offers

Min BuyMax BuyOffer
0 stk. - 314 NOK Fixed Price

Four Square boldpakke

Pakken består av 4 stk. Midas 4 Squareballer,
1 kasse med 100 stk. asfaltkritt og
2 ruller (20 meter) tape til hallgulv.

Firekantboltpakke

Uansett om spillet i deres område er kjent som ostespillet, firkant, firbold, eller four-square ball, har denne pakken alt dere trenger for å skape uforglemmelige øyeblikk av lek og konkurranse. Four-square er et spill som kombinerer hastighet, smidighet og strategi på en enkel, men utrolig underholdende måte. Spillet foregår i en stor firkant, delt inn i fire like store felt, der hver spiller står i sitt eget felt.

Pakken inneholder: • 4 stk. spesialdesignede Midas firekantbolde: Disse ballene sikrer optimal ytelse og holdbarhet. Deres design gjør dem perfekte for å oppnå riktige hopp, og deres grep gjør det enkelt for spillere å treffe ballen med presisjon. Kan brukes til spill både innendørs eller utendørs på asfalt og fliser. • 1 boks med 100 stk. asfaltkritt: Gjør dere klare for spill på asfalten eller fliser! Med kritt kan dere enkelt dele spillområdet deres inn i de nødvendige fire feltene, slik at dere kan spille hvor som helst. Med 100 stykker asfaltkritt har dere kritt til mange baner og tegninger. • 2 ruller 20 meter tape: Ønsker dere å flytte spillet innendørs? Ingen problem! Bruk tapen til å dele banen inn i de fire feltene, og dere er klare til å spille ostespillet / firkant i deres idrettshall eller.

Hvordan spiller man firkant? Four-square spilles ved at en spiller serverer ballen fra sitt felt til et annet felt ved å slå den med håndflaten, slik at den spretter inn i motstanderens felt. Motstanderen må deretter slå ballen videre til et annet felt, og spillet fortsetter på denne måten. Hvis en spiller bommer på ballen, slår den ut av spillområdet, eller får ballen til å treffe sitt eget felt, anses det som en feil, noe som kan føre til minuspoeng eller utelukkelse fra spillet hvis det er andre spillere som venter. Denne enkle, men utfordrende mekanikken sikrer timer med underholdning og konkurranse.